Na dergoni vërejtjet ose kritikat ne | info@eliabmarket.com

Kategoritë

Higjiena

Ushqimore

Tekstil

Aksesorë

Pajisje Shtëpiake

Teknikë e bardhë

Njësitë tona

Ferizaj (Rr. Rexhep Bislimi)


Ferizaj (magj. Ferizaj-Prishtinë)


Ferizaj (Rr. Vëllezërit Gërvalla)


Shtime (Rr.Tahir Sinani)


Prishtinë (Rr.Ilaz Kodra, Dardani)


Fushë Kosovë (Rr. Pajazit Islami)google map insert

RRETH NESH

Duke qenë një ndër kompanitë më të mëdha të zingjirëve të Marketeve në Kosovë, EliAbi filloi aktivitetin e saj në 2004 dhe sot numëron gjashtë pika në gjithë Kosovën. Parimi kryesor i EliAbit është që t'u ofrojë konsumatorëve produktet më cilësore, shumëllojshmërinë më të gjerë dhe çmimet më të përballueshme, në kuadër të qasjes që rrjedh nga parimi i “shërbimit miqësor”...EliAbi është përfaqësuesi i parë i modelit me zbritje reale në Kosovë!
Misioni i EliAbit është që t'i ofrojë konsumatorit ushqimin dhe materialet harxhuese me cilësi të lartë dhe çmimin më të përballueshëm. Në të njëjtën kohë, sektori i veshmbathjes së EliAbit i ofron klientëve të tij opsionet më të mira dhe me më shumë stil. Tekstil për femra, meshkuj dhe fëmijë. E kur bëhet fjalë për fëmijët, padyshim që lodrat më të mira i gjeni në pikat e EliAbi. Për më tepër, EliAb është një vend i shkëlqyer ku mund të gjeni aksesorët e shtëpisë suaj dhe artikujt e teknikës së bardhë. Në fund të ditës ju mund të gjeni relaksin me familjen tuaj duke ngrënë apo duke shijuar pijet në restorantet e EliAbit.